Beoordelingen

Recente recensies van India Roti Room Enkhuizen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

India Roti Room Enkhuizen
Average rating:  
 5 reviews
 by Roland de Groot

Beste Heren,

Ik heb geweldig gegeten! Vooral de Butter Chicken vond ik verrukkelijk. Nogmaals dank voor een heerlijk avond! Ik kom zeker snel weer terug.

Mvg,

Roland

 by Bernadette

Ik kom al een aantal jaren hier met mijn man eten,
een aantal weken geleden gebeurde er iets vreemds, mijn man bestelde zoals meestal een flesje Kingfisher bier, tot onze verbazing werd deze achter de bar ingeschonken maar de inhoud van de fles is groter dan het glas! het meisje dat bediende zei dat ze het op deze manier moest serveren (dus zonder fles) en de resterende inhoud van het flesje werd weggegooid! we konden zeggen wat we wilden maar kregen haar niet aan het verstand gebracht dat dit niet kon! we betalen 3€ voor een flesje en willen dan ook de hele inhoud hiervan hebben! naar de baas vragen had geen zin want die was bestelling aan het wegbrengen! slechte zaak

 by Jos Jong
good

Al veel keer eten besteld. Ook nu was het weer voortreffelijk. Met name de vegetarische gerechten zijn absoluut top. 
Heerlijk eten voor zeer nette prijs.

 by Stacey
lekker

Beste mensen,
Ik heb vaak gerechten bij de India Roti Room geproefd ik vindt het zelf erg lekker! Ondanks dat dit me baan is kom ik buiten me werk ook veel in de zaak om te eten maar ook gewoon even om te buurten. Ik hoop dat u eens komt eten want anders loopt u heel wat mis!
Mvg, Stacey

 by Sam Ahmad

Voor de vierde keer helemaal uit Hoorn hier hebben gegeten. Erg lekker en vriendelijke bediening. Ik kook zelf graag Indiaas gerechten en zijn wij nu blij dat op 20 km afstand dit restaurant gevonden te hebben. Minder werk voor mij Zelf zou ik de Dahl soep anders maken. Namelijk zonder bruine bonen. uitsluitend met rode linzen, uien, knoflook, gember, kurkuma,Kardamon pitten, Laurier blad en Garam masala. Veel lekkerder.
Een aanrader voor diegenen die Indiaas gerechten willen proeven. Wij blijven zeker daar eten.